Leverandører

Sandnes Garn
(morgrethe) er totalleverandør av Sandnes Garn, så her finner du alle kvaliteter og alle farger. Om det er tomt på lager, så bestiller vi gjerne for deg.
Sandnes sin hjemmeside finner du her.

Dale Garn
Vi fører de fleste kvaliteter fra Dale Garn som Falk, Heilo, Daletta, BabyUll, Påfugl, Dale Alpakka, Cotinga, Freestyle, Lille Lerke, Lerke, Gullfasan og Monjita i alle farger. Dale Garn sin hjemmeside finner du her.

Du Store Alpakka

Butikken har stort utvalg fra Du Store Alpakka. Vi har alle kvaliteter og et stort og godt utvalg i farger. Deilig, varmt og bløtt alpakka-garn i flotte farger.
Du Store Alpakka sin hjemmeside finner du her.


Drops Design

Vi har alle kvaiteter og har distriktets beste utvalg. Garnstudio/ Drops Design har rundt 5000 oppskrifter gratis på nettet, så her kan du sitte hjemme i din stue og finne favorittoppskriften din.
Garnstudio sin hjemmeside finner du her.
(morgrethe) har en del andre leverandører med sukkertøy-garn. Det største sukkertøyet er det færøyiske garnet Sirri. Mange herlige farger, rustikk og fint. Du finner også Nøstebarn hos (morgrethe) og ellers finner noen kvaliteter fra Rowan, BC-Garn, Schachenmayr, Regia, Filcolana og Kauni
Hos (morgrethe) får du kjøpt brus fra Oskar Sylte.


Tips en venn

Abonner på vårt nyhetsbrev